Dags att börja tänka på morgon dagen!
Det är mycket nu…. Dagarna går så fort, hinner inte alls det jag borde 🙁
Lade ett “hårt” spår efter jobbet åt Silva. Kommer knappt ihåg senast hon gick en sånt spår..Resultatet var väl inte det jag är van vid när det gäller Silva, men hon kämpade på och blev väl hyfsat nöjd.
Sedan iväg på träningskväll med Japp. Markeringsövningar (skall) och vindövningar s…tod på agendan enligt mattens plan.
Önskvärt är att öka Japps motivation utåt, vilket gick bättre idag! En liknelse på vad vi behöver träna på är ” Japp tycker att det är kul på dagis (läs när han kommer fram till figgen), men vägen till dagis är inte lika skoj (läs, jag vindar att det är ngn där, men men”. Vi jobbar på det!
Dagens markeringsövningar var väl inte det bästa! Vi måste backa ett eller kanske flera steg samt dela upp momenten i finlirför att befästa avståndet! Idag fick han tyvärr utdelning på att backa sig skallande från figgen. Jag vill ha ett specifikt avstånd å där han lär sig tänka rätt! Idag blev det tokigt! Men det är bara att ändra och backa i sin träning! Alltid är det något som inte fungerar och man måste tänka om! Det är för mig framsteg mot utveckling 🙂